Perkhidmatan Sewaan Alat Muzik Tradisional

Kami juga menyediakan perkhidmatan Sewaan Alat Muzik Tradisional sahaja dengan kadar bayaran sewaan yang berpatutan bagi (perasmian acara (gong / rebana ubi).

Alat Muzik Tradisional Melayu yang boleh disewa:

1) Gong Perasmian VIP

  • Harga adalah bergantung kepada lokasi, jenis alat muzik, kualiti hiasan alat muzik, pengangkutan, jumlah hari dan jumlah alat muzik yang diperlukan.
  • Jika memerlukan pemain alat muzik bersama, harga juga berbeza.
  • emel butiran ke anjungtradisi@gmail.com atau sms ke 0132674462 untuk mendapatkan sebutharga.
Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi pada 1999 bermula dengan 8 orang ahli. Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi kerap mengadakan persembahan muzik dan tarian tradisional di peringkat kebangsaan dan antarabangsa untuk Konvensyen, Persidangan, Persembahan dan Muzik untuk Majlis Perkahwinan Eksklusif, Rumah terbuka Hari Raya, Majlis Berbuka Puasa serta menjadi penghibur tetap untuk banyak syarikat utama seperti Sapura Kencana dan Petronas. Antara kejayaan ahli kumpulan Anjung Tradisi ini apabila pernah memenangi beberapa pingat emas di World Championship Of Performing Arts di Hollywood Los Angeles pada Julai 2008.

Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami sama ada wedding live band, live band, Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah.

LIHAT PERSEMBAHAN TERDAHULU KAMI DISINI

KLIK DISINI UNTUK TEMPAH KAMI SEKARANG!!!

Terima Kasih kerana memberi sokongan.

Bahizal Abu Bakar
Pengurus Anjung Tradisi
0132674462
emel: AnjungTradisi@gmail.com
youtube channel: www.youtube.com/user/AnnjungTradisi

PERSEMBAHAN TARIAN TRADISIONAL MELAYU INI BERLANGSUNG SEMASA MAJLIS PERKAHWINAN ELDIA DAN ASYRAF BERTEMPAT DI ROYALE BINTANG PADA 2 DIS 2018

Persembahan tarian tradisional melayu ini berlangsung semasa majlis perkahwinan eldia dan asyraf bertempat di Royale Bintang pada 2 Dis 20...