PAKEJ MUZIK GHAZAL / ASLI BERSAMA ROJER SEMASA MAJLIS JAMUAN HARI RAYA CMC ENGINEERING PADA 5 JULAI 2017 BERTEMPAT DI SUNWAY RESORT HOTEL & SPAPada 5 Julai yang lepas, kumpulan kesenian Anjung Tradisi telah dijemput untuk menghiburkan tetamu dan kakitangan syarikat korporat  CMC Engineering di dalam majlis terbuka hari raya mereka. Majlis ini berlangsung di Sunway Resort hotel & Spa. Penyanyi yang di minta khas oleh penganjur majlis ini ialah saudara rojer yang merupakan finalis rancangan dangdut star asia 2017. Pakej perkhidmatan persembahan yang dipilih oleh client kami kali ini adalah yang termasuk Sound system/PA system.Berikut beberapa gambar yang sempat diambil semasa acara berlangsung.

Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami untuk persembahan  Hari Raya Aidilfitri sama ada Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah.
Terima Kasih kerana memberi sokongan.

Pengurus Anjung Tradisi
Whatsapp: 0132674462
emel: AnjungTradisi@gmail.com
www.GhazalPerkahwinan.com
Blog: www.anjungtradisi.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/anjungtradisi

Persembahan Ghazal semasa majlis hari raya Koperasi Tentera pada 19 Mei 2022 bertempat di Grand Hyatt Kuala Lumpur

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Whatsapp Kami: Klik  0132674462  Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami un...