Festival Kesenian Rakyat Klate 5-6 Mei 2017Jom ke Festival Kesenian Rakyat Kelate pada 5 & 6 Mei 2017 di Pantai Geting, Tumpat Kelantan. Festival ini akan dimeriahkan dengan persembahan kesenian dan artis popular tempatan seperti Megat Nordin, Arman DBA, Roy Kapilla, Uwere, Amran DBA, Jie Sina Kencana, Fendi Kenali dan Man Khan.

Pelbagai pengisian dan aktiviti menarik menarik anda sepanjang Festival ini seperti persembahan dikir barat, muzik pergendangan, permainan rakyat, demonstrasi masakan warisan Kelantan, pertandingan suara burung candik dan ayam serama, pertandingan biri-biri jangok, aktiviti interaktif, pameran serta bazar jualan.

Pakat maghi ramai-ramai. Masuk Percuma. Pakat Maghi Blako.

FESTIVAL KESENIAN RAKYAT KELATE
5 MEI 2017 (10.00 PG – 10.00 MLM)
6 MEI 2017 (10.00 PG – 6.00 PTG)
Pantai Geting, Tumpat, Kelantan
Untuk pertanyaan lanjut, hubungi Urus Setia Festival Kesenian Rakyat Kelate di talian 09 - 741 7000.
#jkkn #mysenibudaya
#semarakkansenibudaya #dekatje #negarakuSekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami untuk persembahan bulan Puasa dan Hari Raya Aidilfitri sama ada Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah.

Terima Kasih kerana memberi sokongan.

Pengurus Anjung Tradisi
Whatsapp: 0132674462
emel: AnjungTradisi@gmail.com
www.GhazalPerkahwinan.com
Blog: www.anjungtradisi.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/anjungtradisi

Catatan popular daripada blog ini

PAKEJ PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN KUMPULAN TARIAN TRADISIONAL ZAPIN JOGET DAN PENGIRING PENGANTIN, LIVE BAND GHAZAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN, MAKAN MALAM KORPORAT DAN MAJLIS RASMI BULAN PUASA RAMADAN DAN MAJLIS HARI RAYA

LAGU LAGU POPULAR LIVE BAND KAMI SEMASA MAJLIS PERKAHWINAN EKSKLUSIF