Pakej Kumpulan Ghazal / Asli semasa Majlis Perkahwinan Aidy dan Noonie pada 19 Febuarai 2017 bertempat di Dewan Perwira
Pada 19 Febuari 2017 yang lepas, Kumpulan Ghazal / Asli Anjung Tradisi telah diberi kepercayaan untuk menghiburkan tetamu majlis perkahwinan Aidy dan Noonie bertempat di dewan Perwira ATM Kuala Lumpur, Kami mengadakan beberapa buah lagu popular ghazal dan asli yang dinyanyikan oleh 2 penyanyi veteran iaitu Norehan Saif dan Jamie Chik. Berikut beberapa Gambar yang sempat kami ambil semasa acara berlangsung.

Kumpulan Tarian Anjung Tradisi Anjung Tradisi bersedia menerima tempahan bagi tujuan majlis perkahwinan dan acara korporat seperti makan malam, pelancaran dan hari raya. Tuan puan boleh menghubungi saya untuk tempahan. Sila nyatakan nama, tarikh acara, masa acara, tempat acara/majlis dan alamat emel untuk saya hantarkan sebutharga, oleh kerana jadual kami selalunya agak padat dan telah menerima deposit... sebaiknya HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

Ain
0132674462 (Whatsapp)
anjungtradisi@gmail.com

Persembahan Ghazal semasa majlis hari raya Koperasi Tentera pada 19 Mei 2022 bertempat di Grand Hyatt Kuala Lumpur

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Whatsapp Kami: Klik  0132674462  Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami un...