PAKEJ GAMELAN MAJLIS PERNIKAHAN ANFAAL DHIYANA DAN NAZIM ISKANDAR DI ROYALE CHULAN PADA 18 FEB 2017Pada 18 Feb 2017 baru baru ini, kumpulan Gamelan Anjung Tradisi telah dijemput untuk mengadakan persembahan bersempena majlis pernikahan ANFAAL DHIYANA DAN NAZIM ISKANDAR bertempat di Hotel Royale Chulan. Antara lagu-lagu yang dimainkan termasuk Ikan kekek, lenggang kangkung dan orang kampung diselang seli dengan lagu tradisional Gamelan. Beikut beberapa gambar dan video semasa majlis berlangsung.


Kumpulan Tarian Anjung Tradisi Anjung Tradisi bersedia menerima tempahan bagi tujuan majlis perkahwinan dan acara korporat seperti makan malam, pelancaran dan hari raya. Tuan puan boleh menghubungi saya untuk tempahan. Sila nyatakan nama, tarikh acara, masa acara, tempat acara/majlis dan alamat emel untuk saya hantarkan sebutharga, oleh kerana jadual kami selalunya agak padat dan telah menerima deposit... sebaiknya HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

Ain
0132674462 (Whatsapp)
anjungtradisi@gmail.com

PROMOSI PERSEMBAHAN LIVE BAND, GHAZAL, TARIAN HARI RAYA DAN RAMADAN DI PENANG, KEDAH, PERLIS !!!!

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami untuk persembahan untuk majli...