PAKEJ KESENIAN MAJLIS PERKAHWINAN ACARA KORPORAT DAN HARI RAYAAnda biasa menghadiri majlis perkahwinan atau majlis korporat, rumah terbuka hari raya syarikat yang hanya menggunakan muzik dimainkan dari CD sahaja?. Agak hambar dan tiada rasa keistimewaannya bukan?. Perkhidmatan kami boleh mengubah persekitaran majlis anda menjadi lebih segar dan bermakna. Persembahan pentas dari kumpulan kesenian kami akan membuatkan tetamu yang hadir berasa lebih dihargai dengan muzik dan tarian bercirikan Malaysia yang sebenar. Kami bersedia cadangkan persembahan pentas yang bersesuaian dengan bajet anda.

Acara Korporat, Pakej Majlis Perkahwinan, Majlis terbuka Hari Raya, Berbuka Puasa, Sambutan Ulangtahun, Sambutan Tahun Baru, Forum dan Summit, Pelancaran produk baru, pembukaan perniagaan, Acara rasmi kerajaan - Kami pasti boleh membantu anda.

LEMBAH KELANG (KUALA LUMPUR, PETALING JAYA, BANGI, KAJANG, SUBANG JAYA, SHAH ALAM, KELANG), SEREMBAN, MELAKA, JOHOR, SINGAPURA (SINGAPORE), IPOH, KUANTAN.

PAKEJ PERSEMBAHAN LIVE BAND, TRADITIONAL, PERFORMING ARTS, PERKAHWINAN, WEDDING, TARIAN KANAK KANAK, PENARI ZAPIN DANCE, GHAZAL, 1MALAYSIA, PERSEMBAHAN HARI RAYA, KEBUDAYAAN, ACARA KORPORAT, CORPORATE EVENT, MAJLIS RASMI, WEDDING PLANNER, PENGURUSAN ACARA.

Tempah Sekarang : 0132674462 (Ain)
emel: anjungtradisi@gmail.com
Blog : www.anjungtradisi.blogspot.com
web : www.ghazalperkahwinan.com
Youtube: www.youtube.com/user/annjungtradisi

PROMOSI PERSEMBAHAN LIVE BAND, GHAZAL, TARIAN HARI RAYA DAN RAMADAN DI PENANG, KEDAH, PERLIS !!!!

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami untuk persembahan untuk majli...