PAKEJ TARIAN, PA SYSTEM DAN SET KARAOKE BERSEMPENA ANNUAL DINNER SYARIKAT LA ARCHITECT DENGAN TEMA HINDI PADA 17 DIS 2016 BERTEMPAT DI SHANGRILA PUTRAJAYA

Pada 17 Dis 2016 baru baru ini pula kumpulan tarian Anjung Tradisi telah diberikan kepercayaan untuk mengadakan persembahan bersempena majlis makan malam tahunan LA Architect bertempat di Shangrila Putrajaya. Kami juga menyediakan khidmat PA System dan juga set karaoke bagi majlis ini. Kumpulan tarian kami mengadakan 3 persembahan, sambutan VIP dan juga khidmat latihan untuk kakitangan LA Architect bagi acara "flashmob" semasa tarian yang terakhir. Beberapa gambar semasa acara berlangsung.
Kumpulan Tarian Anjung Tradisi Anjung Tradisi bersedia menerima tempahan bagi tujuan majlis perkahwinan dan acara korporat seperti makan malam, pelancaran dan hari raya. Tuan puan boleh menghubungi saya untuk tempahan. Sila nyatakan nama, tarikh acara, masa acara, tempat acara/majlis dan alamat emel untuk saya hantarkan sebutharga, oleh kerana jadual kami selalunya agak padat dan telah menerima deposit... sebaiknya HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

Ain
0132674462 (Whatsapp)
anjungtradisi@gmail.com

Persembahan Live Band Jazz Instrumental bersempena majlis pertunangan di Dobletree Hilton KL pada 8 Mei 2022

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Whatsapp Kami: Klik  0132674462  Sekiranya ...