LIVE BAND MULTICULTURAL 1MALAYSIA SEMASA ACARA MAHA 2016 BERTEMPAT DI MAEPS PADA 3 DIS 2016


Pada 3 Dis 2016 juga Kumpulan Live Band Multicultural 1Malaysia kami juga telah diberi kepercayaan untuk mneghiburkan pengunjung di MAHA 2016. Kali ini Jamilah Abu Bakar dan Bahizal Abu Bakar telah bersama menghiburkan pengunjung dengan beberapa buah lagu popular semasa dan juga lagu-lagu antarabangsa. Live Band yang turut menggabungkan alatan muzik tradisional berbilang bangsa ini seperti sape (Sarawak) dan Sitar (India) telah membuatkan pengunjung menonton persembahan kami dengan jia sebagai rakyat Malaysia yang berbilang kaum. Beberapa gambar yang diambil semasa persembahan ini.


Kumpulan Tarian Anjung Tradisi Anjung Tradisi bersedia menerima tempahan bagi tujuan majlis perkahwinan dan acara korporat seperti makan malam, pelancaran dan hari raya. Tuan puan boleh menghubungi saya untuk tempahan. Sila nyatakan nama, tarikh acara, masa acara, tempat acara/majlis dan alamat emel untuk saya hantarkan sebutharga, oleh kerana jadual kami selalunya agak padat dan telah menerima deposit... sebaiknya HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

Ain
0132674462 (Whatsapp)
anjungtradisi@gmail.com

Persembahan Ghazal semasa majlis hari raya Koperasi Tentera pada 19 Mei 2022 bertempat di Grand Hyatt Kuala Lumpur

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Whatsapp Kami: Klik  0132674462  Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami un...