LIVE BAND MULTICULTURAL 1MALAYSIA SEMASA ACARA MAHA 2016 BERTEMPAT DI MAEPS PADA 3 DIS 2016


Pada 3 Dis 2016 juga Kumpulan Live Band Multicultural 1Malaysia kami juga telah diberi kepercayaan untuk mneghiburkan pengunjung di MAHA 2016. Kali ini Jamilah Abu Bakar dan Bahizal Abu Bakar telah bersama menghiburkan pengunjung dengan beberapa buah lagu popular semasa dan juga lagu-lagu antarabangsa. Live Band yang turut menggabungkan alatan muzik tradisional berbilang bangsa ini seperti sape (Sarawak) dan Sitar (India) telah membuatkan pengunjung menonton persembahan kami dengan jia sebagai rakyat Malaysia yang berbilang kaum. Beberapa gambar yang diambil semasa persembahan ini.


Kumpulan Tarian Anjung Tradisi Anjung Tradisi bersedia menerima tempahan bagi tujuan majlis perkahwinan dan acara korporat seperti makan malam, pelancaran dan hari raya. Tuan puan boleh menghubungi saya untuk tempahan. Sila nyatakan nama, tarikh acara, masa acara, tempat acara/majlis dan alamat emel untuk saya hantarkan sebutharga, oleh kerana jadual kami selalunya agak padat dan telah menerima deposit... sebaiknya HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

Ain
0132674462 (Whatsapp)
anjungtradisi@gmail.com

Catatan popular daripada blog ini

PAKEJ PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN KUMPULAN TARIAN TRADISIONAL ZAPIN JOGET DAN PENGIRING PENGANTIN, LIVE BAND GHAZAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN, MAKAN MALAM KORPORAT DAN MAJLIS RASMI BULAN PUASA RAMADAN DAN MAJLIS HARI RAYA

LAGU LAGU POPULAR LIVE BAND KAMI SEMASA MAJLIS PERKAHWINAN EKSKLUSIF