LIVE BAND JAZZ ANJUNG TRADISI SEMASA ACARA MAHA 2016 PADA 4 DIS 2016 BERTEMPAT DI MAEPSPada 4 Dis 2016 pula bertempat di MAHA 2016 kumpulan Live Band Jazz Anjung Tradisi mengambil giliran untuk membuat persembahan dengan penyanyi utama mimi dan Bahizal Abu Bakar. Kami mengadakan persembahan di 3 lokasi masa pada pagi, tengahari dan petang. Dengan lagu lagu Jazz antarabangsa dan juga lagu-lagu popular tempatan. berikut beberapa gambar semasa acara berlangsung.


 

Kumpulan Tarian Anjung Tradisi Anjung Tradisi bersedia menerima tempahan bagi tujuan majlis perkahwinan dan acara korporat seperti makan malam, pelancaran dan hari raya. Tuan puan boleh menghubungi saya untuk tempahan. Sila nyatakan nama, tarikh acara, masa acara, tempat acara/majlis dan alamat emel untuk saya hantarkan sebutharga, oleh kerana jadual kami selalunya agak padat dan telah menerima deposit... sebaiknya HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

Ain
0132674462 (Whatsapp)
anjungtradisi@gmail.com

Catatan popular daripada blog ini

PAKEJ PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN KUMPULAN TARIAN TRADISIONAL ZAPIN JOGET DAN PENGIRING PENGANTIN, LIVE BAND GHAZAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN, MAKAN MALAM KORPORAT DAN MAJLIS RASMI BULAN PUASA RAMADAN DAN MAJLIS HARI RAYA

LAGU LAGU POPULAR LIVE BAND KAMI SEMASA MAJLIS PERKAHWINAN EKSKLUSIF