ANGKLUNG ENSEMBLE SEMASA PERSEMBAHAN DI MAHA 2016 PADA 7 DIS 2016 BERTEMPAT DI MAEPS

Seterusnya pada 7 Dis 2016 pula, kumpulan angklung ensembel anjung tradisi telah diminta untuk mnegadakan persembahan khas untuk  menghiburkan pengunjung MAHA 2016. Dengan menggunakan angklung sebagai alat muzik utama kami telah mengadakan banyak lagu tempatan dan antarabangsa bagi disesuaikan dengan acara yang sedang berlangsung. Berikut beberapa gambar yang sempat diambil.


Kumpulan Tarian Anjung Tradisi Anjung Tradisi bersedia menerima tempahan bagi tujuan majlis perkahwinan dan acara korporat seperti makan malam, pelancaran dan hari raya. Tuan puan boleh menghubungi saya untuk tempahan. Sila nyatakan nama, tarikh acara, masa acara, tempat acara/majlis dan alamat emel untuk saya hantarkan sebutharga, oleh kerana jadual kami selalunya agak padat dan telah menerima deposit... sebaiknya HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

Ain
0132674462 (Whatsapp)
anjungtradisi@gmail.com

Catatan popular daripada blog ini

PAKEJ PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN KUMPULAN TARIAN TRADISIONAL ZAPIN JOGET DAN PENGIRING PENGANTIN, LIVE BAND GHAZAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN, MAKAN MALAM KORPORAT DAN MAJLIS RASMI BULAN PUASA RAMADAN DAN MAJLIS HARI RAYA

LAGU LAGU POPULAR LIVE BAND KAMI SEMASA MAJLIS PERKAHWINAN EKSKLUSIF