PAKEJ TARIAN KESENIAN DAN KEBUDAYAAN (ZAPIN, JOGET, INANG, MODEN) YANG KAMI SEDIAKAN


Kebelakangan ini saya sering ditanya mengenai pilihan pakej tarian yang ada untuk dipilih bagi acara yang ingin dianjurkan.Posting kali ini saya akan senaraikan pilihan yang boleh yang mana setiap pakej tarian ini mempunyai harga yang berbeza-beza. Mengikut Lokasi persembahan. Buat masa ini saya boleh sediakan persembahan tarian di Sekitar Lembah Kelang (Kuala Lumpur, Shah Alam, Kelang, Bangi, Rawang, Kajang, Putrajaya, Damansara) Juga kawasan berhampiran Lembah Kelang seperti Seremban, Nilai, Melaka dan juga Tanjung Malim


PAKEJ TARIAN

Kumpulan tarian tradisional/moden 

Penari 8 orang
maksima sebanyak 3 tarian

1 tarian maksima j/masa 5 minit


------------------------------


Kumpulan tarian tradisional/moden 
Penari 6 orang
maksima sebanyak 3 tarian

1 tarian maksima j/masa 5 minit


----------------------------


Kumpulan tarian tradisional/moden

Penari 4 orang
maksima sebanyak 3 tarian

1 tarian maksima j/masa 5 minit*** Tambahan Kos perjalanan RM 250 hingga 500 untuk persembahan di Melaka
*** Tambahan Kos perjalanan RM 150 hingga 300 untuk persembahan di Seremban/Tanjung Malim
*** Tambahan Kos perjalanan RM 100 hingga 200 untuk persembahan di Shah Alam/Kelang

Hubungi Saya (Telefon atau Whatsapp) untuk mendapatkan sebutharga. (0132674462)

atau melalui emel anjungtradisi@gmail.comSila KLIK SINI Untuk melihat penerangan ringkas Pakej Persembahan Live Band dan Kebudayaan yang kami tawarkan.

Kumpulan kesenian Anjung Tradisi ditubuhkan pada tahun 1999 dengan 8 orang ahli sepenuh masa. Sejak itu kerap mengadakan persembahan kesenian muzik dan tarian di sekitar Lembah Kelang bagi memeriahkan majlis perkahwinan, Acara rasmi, makan malam, majlis berbuka puasa, Rumah Terbuka Hari raya dan persembahan di restoran dan hotel terkemuka untuk jabatan kerajaan, syarikat multinasional dan berbagai acara yang dianjurkan oleh organisasi tempatan dan antarabangsa. Antara syarikat dan badan yang pernah menggunakan khidmat anjung tradisi ialah Sapura Kencana, Petronas Dagangan, Prudential, MHDC, MAMPU, Kementerian Kesihatan Malaysia, Lembaga Lebuh raya Malaysia dan banyak lagi.

Sila KLIK SINI untuk lihat Pakej Persembahan Tarian Kami.

Kini kumpulan ini terdiri daripada 10 ahli muzik tradisional dan moden tetap dan 15 ahli muzik jemputan (Ghazal, Gamelan, Caklempong, Keroncong, Band Kombo, Band Unplugged, Kompang, Percussion 1 Malaysia dan Band Multiracial 1Malaysia). Manakala untuk tarian pula terdiri daripada 2 Koreografer, 20 penari dewasa sepenuh masa dan 10 penari kanak-kanak. Ahli kumpulan ini berkeupayaan untuk membuat persembahan tradisional dan moden dalam berbagai genre dan repertoire persembahan tempatan dan antarabangsa. Ahli muzik dan penari Anjung Tradisi merupakan penggiat yang terlatih dan profesional serta majoritinya mempunyai kelulusan ijazah seni muzik dan tari daripada IPTA dan IPTS.


Sila KLIK SINI untuk lihat Senarai Pakej Live Band Kami.

Antara kejayaan terbesar ahli kumpulan Anjung Tradisi ini apabila pernah memenangi beberapa pingat emas di World Championship Of Performing Arts di Hollywood Los Angeles pada Julai 2008. Kini kumpulan ini sudah mula mengorak langkah menerima tempahan persembahan kesenian di luar Lembah Kelang pula seperti di Seremban, Melaka, Johor, Kuantan dan Ipoh.

Khidmat kumpulan kesenian Anjung Tradisi ini boleh diperoleh dengan cara berikut.

Bahizal Abu Bakar

Pengurus
Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi
Whatsapp : 0132674462
E-mel : AnjungTradisi@gmail.com
Blog : www.anjungtradisi.blogspot.com
Facebook : www.facebook.com/anjungtradisi
Twitter : www.twitter.com/anjungtradisi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Persembahan Ghazal semasa majlis hari raya Koperasi Tentera pada 19 Mei 2022 bertempat di Grand Hyatt Kuala Lumpur

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Whatsapp Kami: Klik  0132674462  Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami un...