PAKEJ PERSEMBAHAN MUZIK TRADISIONAL GHAZAL / ASLI BERSEMPENA MAJLIS PERKAHWINAN SITI NOR FALLAHIAH DAN NORHISHAM BERTEMPAT DI DEWAN SERI ENDON PUTRAJAYA PADA 26 OGOS 2017

Pada 26 Ogos 2017 pula, kumpulan ghazal / asli anjung tradisi telah diberi kepercayaan untuk menghiburkan tetamu semasa majlis perkahwinan Deena dan Reeza bertempat di Dewan Seri Endon Puspanitapuri Putrajaya. Kali ini, penyanyi yang dijemput untuk bersama kami ialah Eddie Nazrin iaitu seorang penyanyi muda lagu-lagu tradisional yang telah memenangi banyak pertandingan diperingkat kebangsaan. Berikut beberapa gambar yang sempat di ambil semasa acara berlangsung.
Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami untuk persembahan untuk majlis perkahwinan, acara korporat, makan malam, majlis pelancaran dan  Hari Raya Aidilfitri sama ada Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah.
Terima Kasih kerana memberi sokongan.

Pengurus Anjung Tradisi
Whatsapp: 0132674462
emel: AnjungTradisi@gmail.com
www.GhazalPerkahwinan.com
Blog: www.anjungtradisi.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/anjungtradisiPROMOSI PERSEMBAHAN LIVE BAND, GHAZAL, TARIAN HARI RAYA DAN RAMADAN DI PENANG, KEDAH, PERLIS !!!!

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami untuk persembahan untuk majli...