PAKEJ PERSEMBAHAN GAMELAN DAN SAMBUTAN KOMPANG PENGANTIN SEMASA MAJLIS PERKAHWINAN IKHWAN HAFIZ DAN FATIN LIYANA PADA 25 MAC 2017 BERTEMPAT DI GRAND BALLROOM HOTEL SHANGRILA KL

Pada 25 Mac 2017  bertempat di Grand Ballroom Hotel Shangrila Kuala Lumpur kumpulan gamelan dan kompang kami telah dijemput untuk mengadakan persembahan bersempena  majlis perkahwinan Ikhwan Hafiz dan Fatin Liyana. Majlis ini turut dihadiri oleh YAB Perdana Menteri Malaysia Dato' Seri Najib Tun Abdul Razak dan juga DYMM Pemangku raja Pahang. Kami mengadakan persembahan di lobi hotel semasa menunggu ketibaan tetamu, sambutan pengantin dan waktu merenjis. Majlis Perkahwinan ini diuruskan oleh syarikat Reka Teemor antara wedding planner terbaik di Malaysia. Berikut beberapa gambar dan video yang sempat di ambil semasa acara berlangsung.

Aturcara Majlis Perkahwinan Hafiz dan Fatin 
 Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi pada 1999 bermula dengan 8 orang ahli. Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi kerap mengadakan persembahan muzik dan tarian tradisional  di peringkat kebangsaan dan antarabangsa untuk Konvensyen, Persidangan serta menjadi penghibur tetap untuk banyak syarikat utama seperti Sapura Kencana dan Petronas. Antara kejayaan ahli kumpulan Anjung Tradisi ini apabila pernah memenangi beberapa pingat emas di World Championship Of Performing Arts di Hollywood Los Angeles pada Julai 2008. 

Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami sama ada Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah. Kami bersedia menerima undangan majlis berbuka puasa, persembahan di hotel dan restoran.

Terima Kasih kerana memberi sokongan.

Pengurus Anjung Tradisi
0132674462
emel: AnjungTradisi@gmail.com
www.GhazalPerkahwinan.com
Blog: www.anjungtradisi.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/anjungtradisi

Catatan popular daripada blog ini

PAKEJ PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN KUMPULAN TARIAN TRADISIONAL ZAPIN JOGET DAN PENGIRING PENGANTIN, LIVE BAND GHAZAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN, MAKAN MALAM KORPORAT DAN MAJLIS RASMI BULAN PUASA RAMADAN DAN MAJLIS HARI RAYA

LAGU LAGU POPULAR LIVE BAND KAMI SEMASA MAJLIS PERKAHWINAN EKSKLUSIF