PAKEJ PERSEMBAHAN GHAZAL BERSEMPENA MAJLIS PERKAHWINAN DANIAL DAN SYAZLINA BERTEMPAT DI IDCC SHAH ALAM PADA 8 APRIL 2017Pada 8 April 2017 yang lalu kumpulan kesenian ghazal anjung tradisi telah dijemput untuk menghiburkan tetamu pada majlis perkahwinan Danial dan Syazlina bertempat di IDCC Shah Alam. Pada Majlis kali ini kami juga telah di minta untuk menyediakan penyanyi dan pengacara majlis di dalam acara ini. Pada kali ini, Eddie Nazrin, Iqqa Ahmad menyertai kami sebagai penyanyi  dan Rahman 3 Juara telah berminat untuk menjadi pengacara majlis pada kali ini. Rahman yang merupakan fnalist rancangan 3 Juara TV3 juga menyanyi beberapa buah lagu atas permintaan pengantin. Berikut beberapa gambar dan video yang diambil semasa acara berlangsung.
Selawat Semasa Sambutan Pengantin

   

Pengacaraan Majlis oleh Rahman 3 Juara

 

Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi pada 1999 bermula dengan 8 orang ahli. Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi kerap mengadakan persembahan muzik dan tarian tradisional  di peringkat kebangsaan dan antarabangsa untuk Konvensyen, Persidangan serta menjadi penghibur tetap untuk banyak syarikat utama seperti Sapura Kencana dan Petronas. Antara kejayaan ahli kumpulan Anjung Tradisi ini apabila pernah memenangi beberapa pingat emas di World Championship Of Performing Arts di Hollywood Los Angeles pada Julai 2008. 

Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami sama ada Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah. Kami bersedia menerima undangan majlis berbuka puasa, persembahan di hotel dan restoran.

Terima Kasih kerana memberi sokongan.

Pengurus Anjung Tradisi
0132674462
emel: AnjungTradisi@gmail.com
www.GhazalPerkahwinan.com
Blog: www.anjungtradisi.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/anjungtradisi

Persembahan Tarian dan Ghazal Lagu Hari Raya bersempena majlis hari raya MIDF bertempat di Menara Kuala Lumpur pada 17 Mei 2022

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Whatsapp Kami: Klik  0132674462  Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami un...