PAKEJ TARIAN BOLLYWOOD BERSEMPENA MAJLIS MAKAN MALAM SYARIKAT WASIMA WAFA SDN BHD BERTEMPAT DI HOTEL ISTANA KUALA LUMPUR PADA 12 NOV 2016Pada 12 Nov 2016 yang lepas, kumpulan tarian Anjung Tradisi telah dijemput untuk mengadakan persembahan tarian Bollywood bersempena majlis makan malam syarikat Wasima Wafa Sdn Bhd bertempat di Hotel Istana Kuala Lumpur. Kami mengadakan 2 tarian Bollywood terkenal semasa majlis ini berlangsung. Berikut beberapa gambar dan video yang sempat diambil.

Kumpulan Tarian Anjung Tradisi Anjung Tradisi bersedia menerima tempahan bagi tujuan majlis perkahwinan dan acara korporat seperti makan malam, pelancaran dan hari raya. Tuan puan boleh menghubungi saya untuk tempahan. Sila nyatakan nama, tarikh acara, masa acara, tempat acara/majlis dan alamat emel untuk saya hantarkan sebutharga, oleh kerana jadual kami selalunya agak padat dan telah menerima deposit... sebaiknya HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

Ain
0132674462 (Whatsapp)
anjungtradisi@gmail.com

Catatan popular daripada blog ini

PAKEJ PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN KUMPULAN TARIAN TRADISIONAL ZAPIN JOGET DAN PENGIRING PENGANTIN, LIVE BAND GHAZAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN, MAKAN MALAM KORPORAT DAN MAJLIS RASMI BULAN PUASA RAMADAN DAN MAJLIS HARI RAYA

LAGU LAGU POPULAR LIVE BAND KAMI SEMASA MAJLIS PERKAHWINAN EKSKLUSIF