PAKEJ PERSEMBAHAN KUMPULAN GHAZAL / ASLI SEMPENA MAJLIS PERKAHWINAN AFIF DAN HASMAH DI DEWAN KRISTAL TMCC PADA 27 OGOS 2016
Pada 27 Ogos 2016 yang lalu kumpulan muzik Ghazal / asli Anjung Tradisi telah diberi kepercayaan di jemput untuk menghiburkan tetamu jemputan majlis perkahwinan Afif dan Hasmah bertempat di Dewan Kristal TM Convention Center, Bangsar. Kali ini penyanyi yang menghiburkan tetamu ialah Rojer Rozaidy yang merupakan peserta Dangdut Star di Indonesia waktu ini dan juga Jamilah Abu Bakar yang merupakan seorang penyanyi tradisional muda yang telah mempunyai 2 buah album. Berikut beberapa gambar semasa acara berlangsung.

Kumpulan muzik tradisional Ghazal / asli  Anjung Tradisi bersedia menerima tempahan bagi tujuan majlis perkahwinan dan acara korporat seperti makan malam, pelancaran dan hari raya. Tuan puan boleh menghubungi saya untuk tempahan. Sila nyatakan nama, tarikh acara, masa acara, tempat acara/majlis dan alamat emel untuk saya hantarkan sebutharga, HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

Ain
0132674462 (Whatsapp)
anjungtradisi@gmail.com


Persembahan Live Band Jazz Instrumental bersempena majlis pertunangan di Dobletree Hilton KL pada 8 Mei 2022

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Whatsapp Kami: Klik  0132674462  Sekiranya ...