PAKEJ PERSEMBAHAN MUZIK GHAZAL / ASLI SEMASA MAJLIS PERKAHWINAN HAMIZAN DAN NUR BALQIS PADA 21 OGOS 2016 BERTEMPAT DI DEWAN TAN SRI MAHFOZ KHALID KKRPada 21 Ogos 2016 kumpulan muzik ghazal asli kami telah dijemput untuk mengadakan persembahan bersempena dengan majlis perkahwinan Hamizan dan Nur Balqis pada 21 Ogos 2016 bertempat di Dewan Tan Sri Mahfoz Khalid Kementerian Kerja Raya Malaysia. Berikut beberapa gambar dan video semasa acara berlangsung.


Pasukan PA system kami yang bekerja sejak awal pagi.Ayah pengantin juga sempat mengadakan persembahan untuk pengantin.

Kumpulan Tarian Anjung Tradisi Anjung Tradisi bersedia menerima tempahan bagi tujuan majlis perkahwinan dan acara korporat seperti makan malam, pelancaran dan hari raya. Tuan puan boleh menghubungi saya untuk tempahan. Sila nyatakan nama, tarikh acara, masa acara, tempat acara/majlis dan alamat emel untuk saya hantarkan sebutharga, oleh kerana jadual kami selalunya agak padat dan telah menerima deposit... sebaiknya HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN.

Ain
0132674462 (Whatsapp)
anjungtradisi@gmail.com

Catatan popular daripada blog ini

PAKEJ PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN KUMPULAN TARIAN TRADISIONAL ZAPIN JOGET DAN PENGIRING PENGANTIN, LIVE BAND GHAZAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN, MAKAN MALAM KORPORAT DAN MAJLIS RASMI BULAN PUASA RAMADAN DAN MAJLIS HARI RAYA

LAGU LAGU POPULAR LIVE BAND KAMI SEMASA MAJLIS PERKAHWINAN EKSKLUSIF