PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN (GHAZAL, TARIAN KANAK KANAK, TRIO 1MALAYSIA) SEMASA MAJLIS KORPORAT RAYA TM PADA 16 JULAI 2016 DI DEWAN KRISTAL MENARA TMPada 16 Julai 2016 kumpulan kami telah diberi kepercayaan untuk menghiburkan tetamu majlis korporat raya TM. Kami menyediakan beberapa kumpulan kesenian untuk menghiburkan tetamu jemputan TM di beberapa lokasi yang telah ditetapkan oleh TM. Kumpulan kesenian Ghazal / Asli, Tarian kanak kanak dan trio 1 Malaysia bergilir-gilir secara pusingan mengadakan persembahan di setiap lokasi yang ditetapkan iaitu di lobi, pents utama di dalam dewan dan di luar dewan. Perbincangan berkenaan persembahan ini telah berlangsung sejak dua bulan sebelum persembahan. Alhamdulillah akhirnya pelanggan sangat berpuas hati dengan mutu persembahan yang kami lakukan. Berikut beberapa gambar semasa acara berlangsung.

TRIO 1MALAYSIATARIAN KANAK KANAK
KUMPULAN GHAZAL / ASLI BERSAMA JAMILAH ABU BAKAR
 Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi pada 1999 bermula dengan 8 orang ahli. Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi kerap mengadakan persembahan muzik dan tarian tradisional di peringkat kebangsaan dan antarabangsa untuk Konvensyen, Persidangan serta menjadi penghibur tetap untuk banyak syarikat utama seperti Sapura Kencana dan Petronas. Antara kejayaan ahli kumpulan Anjung Tradisi ini apabila pernah memenangi beberapa pingat emas di World Championship Of Performing Arts di Hollywood Los Angeles pada Julai 2008.

Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami sama ada Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah.

Terima Kasih kerana memberi sokongan

HUBUNGI SEKARANG UNTUK TEMPAHAN!!!!!!

Ain
Pengurus Anjung Tradisi
0132674462
emel: AnjungTradisi@gmail.com
web: www.ghazalperkahwinan.com
Blog: www.anjungtradisi.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/anjungtradisi
Persembahan Live Band Jazz Instrumental bersempena majlis pertunangan di Dobletree Hilton KL pada 8 Mei 2022

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Whatsapp Kami: Klik  0132674462  Sekiranya ...