WARUNG SEPAHTU ASTRO WARNA MUSIM PKP 2.0 BERSAMA KUMPULAN GHAZAL ANJUNG TRADISI


 Pada September dan Oktober 2020, kumpulan Ghazal Anjung Tradisi telah dijemput untuk terlibat sama dalam sesi rakaman program Warung Sepahtu yang ditayangkan di Astro Warna pada setiap khamis jam 9.00 malam bermula pada 14 Januari 2021. Program ini akan ditayangkan selama 12 mnggu. Kumpuan kami amat berbesar hati kerana telah diberi penghormatan untuk terlibat di dalam program ini.


Whatsapp Kami: Klik 0132674462 

Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami untuk persembahan untuk majlis perkahwinan, acara korporat, makan malam, majlis pelancaran dan  Hari Raya Aidilfitri sama ada Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah.

Terima Kasih kerana memberi sokongan.

Pengurus Anjung Tradisi
Whatsapp Kami: Klik 0132674462 
emel: AnjungTradisi@gmail.com
www.GhazalPerkahwinan.com
Blog: www.anjungtradisi.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/anjungtradisi

1 ulasan:

  1. Best Casinos Near Pittsburgh, PA - Mapyro
    Hotels 1 - 12 of 62 — Find the 안동 출장마사지 cheapest hotel deals 김해 출장샵 near Pittsburgh, 용인 출장샵 PA. Choose from 남원 출장안마 20+ hotels within a 15 보령 출장안마 minute drive.

    BalasPadam

Persembahan Live Band Jazz Instrumental bersempena majlis pertunangan di Dobletree Hilton KL pada 8 Mei 2022

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Whatsapp Kami: Klik  0132674462  Sekiranya ...