Persembahan tarian dewasa ini berlangsung semasa sambutan Jamuan Hari Raya Setia pada 29 Jun 2019 bertempat di Setia Alam. Berikut beberapa gambar semasa acara berlangsung.

 Persembahan  tarian dewasa ini berlangsung semasa  sambutan Jamuan Hari Raya Setia  pada 29 Jun 2019 bertempat di Setia Alam. Berikut beberapa gambar semasa acara berlangsung.

Untuk Tempahan Whatsapp Kami: Klik 0132674462 
Whatsapp Kami: Klik 0132674462 

Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami untuk persembahan untuk majlis perkahwinan, acara korporat, makan malam, majlis pelancaran dan  Hari Raya Aidilfitri sama ada Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah.

Terima Kasih kerana memberi sokongan.

Pengurus Anjung Tradisi
Whatsapp Kami: Klik 0132674462 
emel: AnjungTradisi@gmail.com
www.GhazalPerkahwinan.com
Blog: www.anjungtradisi.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/anjungtradisi

Tiada ulasan:

Catat Komen

PERSEMBAHAN GHAZAL DENGAN PENYANYI JAMILAH PADA 9 NOVEMBER 2019 SEMASA PERKAHWINAN FARA DAN NAZ BERTEMPAT HOTEL THISLE JOHOR BHARU

  PERSEMBAHAN GHAZAL DENGAN PENYANYI JAMILAH BERLANGSUNG PADA 9 NOVEMBER 2019 SEMASA PERKAHWINAN FARA DAN NAZ BERTEMPAT HOTEL THISLE JOHOR B...