PERSEMBAHAN LIVE BAND TRADISIONAL GHAZAL SEMASA SAMBUTAN MINGGU PENYUSUAN SUSU IBU SEDUNIA PADA 21 SEPT 2018 BERTEMPAT DI PICC PUTRAJAYA


Persembahan live band tradisional ghazal ini berlangsung semasa semasa majlis sambutan minggu penyusuan susu ibu sedunia pada 21 sept 2018 bertempat di PICC PUTRAJAYA. Majlis ini dirasmikan oleh Timbalan Perdana Menteri Malaysia Dr Wan Azizah. Penyanyi yang diberi kepercayaan untuk menghiburkan tetamu kali ini ialah Azizul Haqim juara kategori tradisional program realiti 3 juara TV3. Berikut beberapa gambar yang diambil semasa acara berlangsung.
Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami untuk persembahan untuk majlis perkahwinan, acara korporat, makan malam, majlis pelancaran dan  Hari Raya Aidilfitri sama ada Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah.
Terima Kasih kerana memberi sokongan.

Pengurus Anjung Tradisi

Whatsapp: 0132674462
emel: AnjungTradisi@gmail.com
www.GhazalPerkahwinan.com
Blog: www.anjungtradisi.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/anjungtradisi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Persembahan Live Band Jazz Instrumental bersempena majlis pertunangan di Dobletree Hilton KL pada 8 Mei 2022

SUBSCRIBE VIDEO YOUTUBE CHANNEL KAMI Whatsapp Kami: Klik  0132674462  Sekiranya ...